Om oss & vad vi gör!

Har du dålig luft på jobbet? Vi erbjuder marknadens bästa inomhusklimatsystem för alla typer av företag och verksamheter. Bland våra kunder finns såväl större som mindre kontor, industrier, lager, verkstadslokaler, skolor, sjukhus och idrottshallar.

Vi drivs av att skapa stor kundnytta tillsammans med våra återförsäljare. Det gör vi genom starka varumärken i kombination med unika och kundspecifika koncept.

Kinnan AB är moderbolaget bakom Sverigepumpen och Svenskt Företagsklimat. Sedan slutet av 80-talet har vi på Kinnan AB, tillsammans med våra återförsäljare, framgångsrikt hjälpt svenska hushåll och företag att sänka sina elräkningar och förbättra inomhusklimatet. Tillsammans skapar vi nöjda kunder.

Våra auktoriserade återförsäljare finns över hela landet och vi arbetar tillsammans för att skapa maximal kundnytta.

VÅR KVALITETSPOLICY
Vår kvalitetspolicy bygger på vår vision att bolaget ska rankas som det ledande företaget i Norden när det gäller energi- och klimatsmarta produkter.

Vi erbjuder dessutom:

  • Snabba leveranser
  • Teknisk support
  • Reservdelar

 

Allt på ett ställe

ett gediget kunnande

  • Brett produktsortiment
    Med vårt breda sortiment kan du vara säker på att vi har de rätta produkterna med den senaste tekniken.
  • Klimatstyrning i världsklass
    Oavsett storlek på lokaler och oberoende av antalet människor som jobbar där kan vi erbjuda klimatstyrningssystem som passar för just ditt behov.

RIKSTÄCKANDE NÄT AV CERTIFIERADE ÅTERFÖRSÄLJARE

Våra återförsäljare finns över hela Sverige.
Alla erbjuder och utför installationer av inom- husklimatsystem från Svenskt Företagsklimat och alltid i enlighet med svensk miljölagstiftning och normer. Våra installatörer är auktoriserade av Kinnan AB. Tryggt och säkert för dig.

skräddarsydd lösning & finansiering

Vi hjälper dig att hitta vilket system och paket som passar dig bäst – för omgående leverans. Givetvis hjälper vi dig med installation och uppföljning. Om du önskar finansiering så erbjuder vi en förmånlig sådan. Du får ett kostnadsförslag och en ekonomisk plan där du får möjlighet att dela upp kostnaderna månadsvis.